Connect™ Profiles

Connect™ profili izvrstan su dodatak sistemu rastera i omogućavaju vam da ostvarite privlačan završni izgled

Ecophon Wall trims

  • Da biste ostvarili precizan završni izgled, možda biste želeli razmotriti jednu od naših najpopularnijih završnih obrada; Connect Angle završna obrada, završna zidna obrada klasičnog oblika slova L, Connect Shadow završna obrada u obliku osenčene linije koja pruža efekat senke na zidu ili Connect Channel završna obrada, završna zidna obrada u obliku slova U.

Connect Space bar

  • Za zahtevnije sisteme kao što su FocusTM Ds i Focus Lp, skriveni profil pod nazivom Connect Space traka koristi se za ravnomerno razmeštanje apsorbera i ugrađuje se zajedno sa Connect T24 glavnim nosačem HD i pričvršćuje se pomoću poluge Connect Space trake .

Profiles for Ecophon Akusto™ Wall

  • Serija uključuje i nekoliko zidnih profila koji omogućavaju kreativan rad ugradnjom Ecophon Akusto Wall. Ploču možete podeliti na manja polja za stvaranje različitih obrazaca, postaviti je od poda do plafona, vertikalno, horizontalno ili montirati u jednoj tački. Možete čak dodati i policu za knjige.

Connect Thinline profile

  • je naše najnovije i najelegantnije rešenje izrađeno od aluminijuma. Kombinacija sa Connect Structure profilom omogućuva rad sa bojama i površinama u poljima. Poluprečnik ivice okvira (= 2 mm) je u skladu sa nemačkim propisima o sprečavanju nezgoda (Unfallverhütungsvorschriften) i čini ga pogodnim za upotrebu u vrtićima i školama. Connect Thinline profil / konstrukcija / ugao nudi se u dve standardne boje.

Connect Channel trim

  • je jednostavno i funkcionalno rešenje za Ecophon Akusto Wall A. Može se ugraditi pomoću Connect T24 glavnih nosača ili upotrebom Connect Recessed profila koji omogućuva dodavanje polica i korišćenje kao police za knjige. Connect Channel trim je dostupan u tri standardne boje.

Connect WP Profile

  • je robusno profilno rešenje koje uspostavlja jasan okvir oko zidne ploče. Sistem sadrži unutrašnje i spoljne uglove koji omogućavaju izradu kontura. Connect WP profil je dostupan u tri standardne boje.